★★★★

Hotel Plaza

  • Lucice b.b., 85310 Petrovac na Moru, Crna Gora
Plaža
200

Objekat Plaza Lucice se nalazi u Petrovcu na Moru, na 200 metara od plaže Lučice. U ponudi je smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, zajedničkim salonom i privatnim prostorom na plaži. Ovaj pansion sa 4 zvezdice nudi recepciju koja radi non-stop i uslugu konsijerža. Klimatizovane sobe sa pogledom na planinu imaju radni sto i besplatan WiFi.
Smeštajne jedinice u ovom pansionu sadrže prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem. Sve sobe poseduju garderober.
Objekat Plaza Lucice raspolaže terasom za sunčanje.
Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 29 km od smeštaja. Usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.
Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Petrovac na Moru.

 

 

 

 

LEGENDA: NA – najam; App – apartman; Studio: Jedna prostorija koju čine: čajna kuhinja opremljena osnovnim posuđem i naznačeni broj ležaja; ND – noćenje sa doručkom;
PP – polupansion (doručak i večera); PA – pun pansion (doručak, ručak i večera); ALL – Allinclusive (sveuključeno: doručak, ručak, večera i piće čiji izbor varira u zavisnosti od izbora hotela); BO - (doručak, ručak, večera, lekarski pregled prilikom dolaska i odlaska, lekarske kontrole, 3 terapije dnevno iz programa kardioloske ili fizikalne rehabilitacije: 1 grupnu + 2 individualne); PM – pogled more; BPM – bocni pogled more; PP – pogled park; PB – pogled brdo; PV – pogledvrt; APP 02 - dvokrevetniapartmanzadveosobe.

 

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN PLAĆANJA

,'#BrosTravelWidgetIFrame')