logo3

facebook sivinstagram siv

★★★★
Hotel Renaissance Hanioti Resort

Hotel Renaissance Hanioti Resort posebnu pažnju pridaje detaljima i zato se ne može porediti sa velikim hotelskim kompleksima. Nalazi se nadomak centra poznatog letovališta Hanioti. Sastoji se od osam manjih zgrada, smeštenih oko lepog bazena i sve sobe gledaju na bazen. Izvan je gradske gužve, na oko 300m od gradskog trga i oko 200m od plaže. Renaissance je mali butik hotel, lepo dizajniran i osmišljen da nudi svojim gostima mirnu atmosferu, odličnu uslugu i diskretni luksuz.
Komforne i luksuzno opremljene sobe sadrže klima uređaj, mini frižider, SAT TV, pristup internetu, sef, kupatilo ili kadu, terasu s pogledom na bazen.
Hotelski sadržaji: otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani bez doplate), dečji bazen, bar, restoran, TV sala, večernja animacija ...

Ishrana je na bazi polupanisona (doručak i večera), po principu samoposluživanja (švedski sto).

 

Opis smeštaja:
Junior suite: oko35 m2, moderno uređen. sa velikom spavaćom sobom i divnim salonom, velikom terasom sa izuzetnim pogledom, namenjen za 2 osobe.
Family suite: oko 45m2, sastoji se ili iz dve odvojene prostorije (dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe) ili iz jedne prostorije sa bračnim ili dva odvojena ležaja i sofom, namenjena za 2-4 osobe.

 

Unesite početak usluge (check in), broj noćenja (nights), broj odraslih (adults), broj dece (children) i godine dece.
Pritiskom na Search prikazaće vam se raspoložive sobe sa cenama