logo3

facebook sivinstagram siv

apartmani
Stavros & Marija

Lokacija: Vila se nalazi kod trga sa mostićima, na 150m od plaže, dijagonalno od hotela Hellas. Usluga: Najam apartmana i duplex apartmana.  Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) u hotelu GL 3*, cena za odrasle 15€ dnevno, a za decu do 6 godina 10€ dnevno. Prijava i uplata u agenciji. Smeštaj: Vila raspolaže 1/2,1/3,1/4 apartmanima na drugom spratu, kao i 1/3, 1/4 duplex apartmanima sa 2 spavaće sobe, izdvojenom kuhinjom i velikom terasom na trećem spratu. Za goste u duplex-u je organizovan prenos prtljaga prvog i posledenjeg dana boravka. Sadržaj: Vila poseduje lepo uređeno dvorište sa garniturom za sedenje i roštilj. Promena posteljine je jednom u toku boravka. Klima se doplaćuje na licu mesta 7€ dnevno.                

   Vila poseduje internet.

   Napomena: Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna  u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
   Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan-singl krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110 – 140 cm.

 

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre polaska na put,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2023. godine,
3) platnim karticama (VISA, AMERICAN EXPRESS, DINA, MASTER, MAESTRO, YUBA),
4) administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2023.godine.
Korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani).
5) kreditom banke,
6) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.