logo3

facebook sivinstagram siv

★★★★★

Hotel Cronwell Platamon Resort

Hotel Cronwell Platamon Resort

 

Ovaj objekat sa 5 zvezdica i all-inclusive uslugom, Cronwell Platamon Resort All-Inclusive, nalazi se pored sopstvene peščane plaže u regiji Pijerija. U ponudi ima spa centar, bazen sa barom na vodi i brojne sportske sadržaje. Gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke na plaži.

Elegantno uređene sobe objekta Cronwell Platamon Resort imaju velike prozore od poda do plafona, od kojih većina nudi pogled na more. Standardni sadržaj u sobama je flat-screen TV.

Spa centar se prostire na površini od 1.500 m² i pruža jedinstveno velnes iskustvo. Bazen sa toplom vodom, privatna hidromasažna kada, sauna i prostorija za masaže samo su neki od sadržaja koji su na raspolaganju.

U raznovrsnim restoranima u okviru rizorta pripremaju se izvrsna jela grčke i zapadnjačke kuhinje. Kafa, sveži sokovi i kokteli služe se u baru unutar objekta i u baru na otvorenom.

Ostali rekreativni i sportski sadržaji objekta Cronwell Platamon Resort uključuju teniski teren, košarkaški teren i zabavni program tima animatora. Rizort poseduje zabavnu tvrđavu Platamon Palace i akva-park Splash sa preko 40 vodenih atrakcija. U celom hotelu je dostupan besplatan WiFi.

 

Unesite početak usluge (check in), broj noćenja (nights), broj odraslih (adults), broj dece (children) i godine dece.
Pritiskom na Search prikazaće vam se raspoložive sobe sa cenama