logo3

facebook sivinstagram siv

★★★★
Hotel Belvedere

Lokacija: Hotel Belvedere se nalazi 250 m od peščane plaže Ahladija (prelazi se ulica), 4 km od grada Skijatosa i 6 km od aerodroma. Na Ahladija plaži je veliki broj taverni i barova,a u okolini hotela ima nekoliko restorana i super market. Autobuska stanica se nalazi u blizini hotela (odlična povezanost sa gradom i velikim brojem plaža na ostrvu).
Prekoputa hotela Belvedere se nalazi hotel Esperides od kojeg taxi brod više puta u toku dana vozi do grada Skijatosa.
Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluženje)
Hotelski sadržaj: Hotel ima glavnu zgradu i bungalove koji se nalaze na uzvišenju iznad glavne zgrade. Recepcija, restoran, bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena,besplatan Wi-f (besplatno), besplatan sef, parking.
Hotel je renoviran za sezonu 2018 i raspolaže standardnim sobama u glavnoj zgradi i standardnim i porodičnim sobama u bungalovima u prvom i drugom redu.
Smeštaj:
U glavnoj zgradi (pogled na brdo) imaju bračni krevet, besplatnu klimu, telefon, SAT TV, frižider, kupatilo sa fenom za kosu i balkon sa garniturom za sedenje.
Krevet za treću odraslu osobu ili dete je sofa na razvlačenje.
Sobe u bungalovima (pogled na more) imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, besplatnu klimu, telefon, SAT TV, frižider, kupatilo sa fenom za kosu i balkon sa garniturom za sedenje. Krevet za treću odraslu osobu ili dete je sofa na razvlačenje.

Napomena: 
Po našem mišljenju ovaj hotelski kompleks sa glavnom zgradom i bungalovima, zavređuje kategorizaciju 3*superior.