Family hotel Amarin ★★★★

Val de Lesso 5, 52210 Rovinj, Hrvatska

suncobran50m crtica PA crtica max 6 crtica

Family hotel Amarin ★★★★ |||||

Lokacija: Nalazi na malom poluostrvu severno od mesta Rovinj, od koga je udaljen 4 km.
Plaža: Udaljena 50 metara od hotela, u delovima šljunkovita, stenovita ili betonska i sa prirodnim hladom.
Sobe: Hotel ima ukupno 276 soba i 4 suite sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.
Sadržaj: Glavni restorana koji ima izdvojen deo za decu, a la carte restoran Istrian Beach House, kao i restoran Marsea, a gostima su na raspolaganju Welcome bar i bar pored bazena.
Hotel ima kompleks 3 spoljasnja bazena namenjenih svim uzrastima, sa posebnim hidromasažnim efektima, a tu je i bazen za bebe sa prskalicama. Hotelski wellness i spa centar u svom sastavu ima termalnu zonu sa kneipp stazom i 4 vrste sauna, relaks zonu, različite vrste masaža i nege lica i tela, kao i fitnes centar. Postoji i dečiji spa sa tretmanima posebno kreiranim za najmlađe, kao i fitnes za decu. Kada su sportske akivnosti u pitanju, gostima su na raspolaganju teniski tereni, odbojka na pesku, pešačke staze, stolovi za stoni tenis, joga, pilates, vožnja bicikli. Kako je hotel namenjen pre svega porodicama i prilagođen deci, za najmlađe goste postoje dečija igrališta kao i posebno osmišljeni dečiji klubovi za decu svih uzrasta.

Usluga. : pun pansion
Ovaj hotel je preporuka za porodice sa decom.