★★★★

Barcelo Occidental Playa de Palma

  • Fra Joan Llabrés, 16, 07600 Plaja de Palma, Španija
  • polupansion
  • hotel u centru
Plaža
200
Centar
100

Lokacija: Ovaj atraktivan hotel je smešten u samom centru Plaja de Palme i svojim položajem je idealan za odmor i uživanje. U blizini hotela su restorani, barovi, prodavnice kao i tereni za mnogobrojne sportske aktivnosti. Hotel je udaljen 200m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sadržaj: Hotel ima predivnu baštu i pogled na more. Hotel podseća na španske hacijende, a enterijer prikazuje dugu špansku istoriju osavremenjenu modernim dizajnom.Hotel od sadržaja ima: Recepciju, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bašta, terasa, lift, ostava za prtljag, sef, sauna, fitness, frizerski salon, kozmetički salon, masaža, hidromasažna kada, parno kupatilo, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, dečiji bazen, klima, internet pristup, poslovni centar, usluga pranja veša, usluga čuvanja dece, suvenirnica, rent a bike, rent a car.

Sobe: Sobe su uredne, čiste i opremljene po savremenim hotelskim standardima. Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, telefonska linija, internet pristup, SAT TV, fen za sušenje kose, sef, balkon.

Usluga: Polupansion po principu švedskog stola.

 

BARCELO OCCIDENTAL  ****/ CAN PASTILLA

cena po osobi u

Smeštaj

Usluga

24.06 -

04.07.

04.07 -  

15.07.

15.07 -

25.07.

25.07 -

05.08.

05.08 -

15.08.

15.08 -

26.08

26.08 -

05.09.

05.09 -

16.09.

Broj noćenja

 

10

11

10

11

10

11

10

11

1/2 standard soba

PP

1369

1559

1515

1625

1515

1625

1499

1635

1/2 apartman

PP

1479

1685

1649

1779

1655

1779

1625

1785

I i II dete 2-12g

PP

959

1049

1015

1075

1015

1075

1015

1115

Dete 0-2g

PP

50

50

50

50

50

50

50

50

Doplate

Lokalna turistička eco taksa: obavezna, plaća se na licu mesta, prilikom prijave, na recepciji hotela i cena se razlikuje prema lokalnoj kategorizaciji hotela/apartmana. Cene navedenih turističkih taksi su podložne promeni. Taksu plaćaju svi stariji od 16 godina. Za boravak u hotelima 5*, 5* lux i 4*sup - 4,40€ po osobi po noći / za boravak u hotelima i apartmanima 4* i 3*superior: 3,30€ po osobi po noći

 Cenovnik br. 3  od  30.5.2023.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:
BORAVAK – 11 ili 12 dana (10 ili 11 noćenja)
1. dan - BEOGRAD - MAJORKA - Sastanak putnika na beogradskom aerodromu, dva sata pre poletanja aviona. Direktan let Air Serbia za Majorku. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10/11. dan MAJORKA - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Tokom boravka - fakultativni izleti.
11/12. dan MAJORKA - BEOGRAD. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan let Air Serbia do Beograda. Dolazak u Beograd.

 

ARANŽMAN OBUHVATA :
● Avio prevoz na relaciji Beograd - Majorka - Beograd (redovna linija Air Serbia);
● 10 ili 11 noćenja u hotelu na bazi odabranih usluga;
● Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Majorci;
● Usluge predstavnika agencije;
●Beba 0-2 godine plaća deo tarife za odraslu osobu i taxe u fiksnom iznosu od ukupno 50€;
● Aerodromske i sigurnosne takse (48€). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
● YQ taksu. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva važećoj u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA :
● Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
● Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika;
● Lokalna turistička eco taksa: obavezna lokalna turistička eco taksa za Majorku plaća se na licu mesta prilikom prijave na recepciji hotela i cena se razlikuje prema lokalnoj kategorizaciji hotela/apartmana.

 

VAŽNE NAPOMENE:
-Organizator može da raskine ugovor o organizovanju putovanja i da pre otpočinjanja putovanja isplati putniku ukupno uplaćena sredstva za turističko putovanje kada je: broj lica prijavljenih za turističko putovanje manji od minimalnog broja predviđenog ugovorom i organizator obavesti putnika o raskidu u roku koji je određen ugovorom, koji ne može biti kraći od: 20 dana pre otpočinjanja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju duže od šest dana; sedam dana pre otpočinjenja turističkog putovanja u slučaju putovanja koa traju između dva i šest dana; 48 sati pre otpočinjanja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju kraće od dva dana;

- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

- Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.

- Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Deca 0-1,99 godine nemaju zasebno mesto u avionu.

- Vaučeri se dobijaju na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju vaučera potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Zbog eventualnih gužvi na aerodromu za navedeno je potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.

- Vreme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u jesenjoj i zimskoj sezoni mogu biti otežani. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane lokalnog partnera Organizatora putovanja u Italiji na sledeće načine: lično, putem sms poruke ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka. Broj telefona predstavnika Organizatora putovanja će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

- Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.

- Prilikom transfera do smeštajnih objekata je obavezno nošenje zaštitinih maskih i poštovanja svih epidemioloških mera koje donose nadležni organi Italije. Smeštajni objekti koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog smeštajnog objekta, već na najbližem mogućem mestu. Postoji mogućnost organizovanja individualnog transfera na zahtev uz doplatu.

- U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.

- Svi objekti zadržavaju pravo izmene načina pružanja usluga ili ukidanje pojedinih usluga koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije.

- Svi opisi objekata iz ponude organizatora su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja za LETO 2023. i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

- Specijalni zahtevi (pogled, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično). Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

- Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. - Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

- U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće). Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

- Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U slučaju primedbi i žalbi odmah se obratiti predstavniku Organizatora putovanja.
Minimum za realizaciju izleta po cenama iz programa je 15 putnika.

 

POSEBNE NAPOMENE:

Svaki putnik ima pravo na besplatan prevoz 23 kg predatog prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga. Molimo Vas da imate u vidu ograničen prostor za odlaganje ručnog prtljaga u putničkoj kabini.

Za prekoračenje ovog limita predviđena je doplata po kilogramu. Dete koje ne zauzima posebno sedište (starosti do 24 meseca) ima pravo na 1 komad predatog prtljaga do 23 kg i jedna dečija kolica potpuno sklopiva. Dečija kolica na sklapanje možete dovesti do samog ulaza u avion, gde će biti preuzeta i smeštena u odeljak za prtljag. Više o informacijama vezanim za prtljag molimo Vas posetite: www.airserbia.com
Air Srbija je u saradnji sa nadležnim zdravstvenim institucijama uvela niz mera u cilju unapređenja bezbednosti i higijene kako bi osigurala zdravlje i bezbednost putnika i posade tokom putovanja. Više o smernicama za bezbedno putovanje molimo Vas posetite: www.airserbia.com/informacije/letovi/smernice-za-bezbedno-putovanje

 

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN PLAĆANJA

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 01.12.2022.

 

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2023.
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama(Dina, Master, Maestro, American Expres, Yuba i Visa)
5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate

Društvene mreže

facebook sivinstagram sivyoutube siv

Poslovnica Beograd

Nušićeva 21,

Radno vreme: 9 - 20h
Subota: 9 - 15h
Nedeljom: ne radimo

 

011/ 655-8668

011/ 655-8669

011/ 655-7014

 

Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Poslovnica Velika Plana

Momira Gajica 1,

Radno vreme: 9 - 20h
Subota: 9 - 15h
Nedeljom: ne radimo

 

026 / 4150018 i 4150019,

avio karte 026 / 4150017

 

office@planatours.rs

Prijava na naš newsletter
Ovo nije prijava za subagente