Hotel Kleopatra Fatih ★★★

suncobran200m crtica max 3 crtica 10Al crtica od 369€ 

Položaj hotela: hotel se nalazi u Alanji, 1,5 km od centra grada, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 1990. godine, renoviran 2017/2018. godine.
Plaža: sopstveni deo na peščanoj Kleopatrinoj plaži, udaljenoj 200 m. Ležaljke i suncobrani nisu uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 67 soba, raspoređenih u 2 zgrade.
Standardne sobe su površine oko 20 m2 (max 2 odrasle +2 dece ili 3 odrasle). Sve sobe imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje. Nalaze se u glavnoj i anex zgradi, većina ima pogled bazen .
Sve sobe imaju kupatilo (tuš kabina, wc, lavabo), balkon, SAT/TV, telefon, fen, individualnu klimu, sef (uz doplatu), WI-Fi (uz doplatu),
Hotelski sadržaj: glavni restoran, terrace bar, spoljašnji bazen sa toboganom i odvojenim delom za decu, ležaljke pored bazena su uključene u cenu, bežični internet (uz doplatu), tursko kupatilo i sauna (uz doplatu).
Uz doplatu: sportovi na vodi, spa centar, masaže, telefon, market, frizer, doktor, sef, bar kod bazena, turska kafa, ležaljke i suncobrani na plaži.
Usluga: All inclusive – (doručak –ručak- večera)- buffet servis (samoposluživanje). Čaj, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Koncept all inclusive usluge možete preuzeti ovde .
Napomena: gradski hotel na odličnoj lokaciji, preporuka za sve tipove gostiju. Dobar odnos cene i kvaliteta.

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 1.990 rsd (plaćaju odrasli i deca preko 2g.)
+ CENA PAKET ARANŽMANA (HOTEL + AVION + TRANSFER) U TABELI U EUR

 

CENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE HOTELSKE POPUSTE ZA RANE REZERVACIJE
+ ODOBRAVAMO DODATNI AGENCIJSKI POPUST NA PAKET ARANŽMAN:
7% za rezervacije + 5% za uplate u celosti do 31.decembra 2018.
(5% za uplate u celosti ne važi za prve tri i poslednje tri smene)

 

  

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba, standard soba 1 ili standard soba 2 - dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću pomoćnog ležaja, standardna soba glavna zgrada - dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću pomoćnog ležaja, standardna soba u bungalovu - dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. HB - halfboard (polupansion): doručak - večera (bife servis - samoposluživanje - izbor više jela), AI - All Inclusive (sve uključeno - bife servis - samoposluživanje): doručak - ručak - večera + dodatna usluga: slatka ili slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).

 

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge, iznos je naznačen u tabeli u RSD.
PAKET ARANŽMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER): cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.

 

AGENCIJSKI POPUST ZA RANE UPLATE (odnosi se na paket aranžman, važi do 31.decembra 2018.)
7% popusta za rezervacije do 31.decembra 2018. + 5% popusta za uplate u celosti do 31.decembra 2018.
5% popusta za uplate u celosti ne važi u prve tri i poslednje tri smene.
Pod rezervacijom se podrazumeva uplata akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje.
Popusti se odnose i obračunavaju na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera.
Popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu (deca), već samo plaćuju avio prevoz i transfer.
Popusti se ne odnose na dinarski deo aranžmana.

 

PAKET ARANŽMAN - AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • ANTALIJA • BEOGRAD

 

PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-7/10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 8/11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Antalije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
• avio - čarter let na relaciji Beograd - Antalija - Beograd
• izabrane pansionske usluge (7 ili 10 noćenja) u hotelu prema tabeli
• troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom na destinaciji
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40€ (aerodrom Beograd - 21,42€, aerodrom Antalija - 15€, RF taksa - 0.98€). Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
• doplata za gorivo YQ taksa - 20€ (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji.
• individualne troškove putnika i fakultativne izlete.

 

Doplata za dodatni prevoz - transfer do/od aerodroma, cena po osobi (min. 2 putnika): Novi Sad - 2.600 rsd, Zrenjanin - 2.600 rsd, Subotica - 3.600 rsd, Kikinda - 3.000 rsd, Vršac - 3.000 rsd, Šabac - 3.000 rsd,
Sremska Mitrovica - 3.000 rsd, Pančevo - 2.000 rsd. Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.
• gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) - kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
• čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
• virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture
Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

 

VAŽNE NAPOMENE:
• Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja...), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
• Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
• Na letovima Air Serbie dozvoljen je isključivo jedan prtljag po osobi težine do 23 kg. Ukoliko dva ili više putnika koriste isti prtljag, svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.

 

OPŠTE NAPOMENE:
• Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Turska kuhinja se zasniva na povrću, testeninama, ima manje mesa i suhomesnatih proizvoda.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
• Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
• Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe i kao ni sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
• Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
• Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Minimum za realizaciju putovanja je 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

 

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.

 

 

 

Poslovnica Beograd

Nušićeva 21,

tel 011/ 655-8668

tel 011/ 655-8669

tel 011/ 655-7014

tel 011/ 322-7705

Poslovnica Novi Beograd

Đorđa Stanojevića 11đ lokal 9

tel 011/ 6557012

tel 011/ 6557013

Poslovnica Velika Plana

Momira Gajica 1,

tel 026 / 514-222, 514-776,

tel 026 / 514-598, 4150018 i 4150019,

tel avio karte 026 / 4150017

Sve informacije na sajtu turističke agencije PLANA TOURS su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.