Soko banja - Ozren

|||| |||| ||||

 

Istorija jednog mesta piše se stotinama godina. Sve te godine ostavile su trag koji ne može da se negira i da se ne primeti. Zato uvek kada želimo da posetimo neko mesto i da ga upoznamo, mi se interesujemo za te godine što su prošle, a što su obeležile i napravile to mesto baš takvim. Sokobanja je jedna od takvih mesta. Vekovi koji su prošli, ljudi koji su je nastanjivali, graðevine koje su zidane, priroda koja se odrþavala, uništavala i oþivljavala, klima koja se menjala, sve ovo ucinilo je da Sokobanja bude baš onakva kakvu je danas vidimo. Sokobanja je gradsko naselje i banja u opštini Sokobanja u Zajeèarskom okrugu. Nalazi se visini od 400 m nadmorske visine. Poznata je turisticka odrednica za rekreativni, a posebno banjski turizam. Nalazi se izmeðu karpatskih i balkanskih planina, Rtnja I Ozrena. Za Sokobanju su vezani I Lepterija, izletište koje se nalazi uz Sokobanjsku Moravicu, i poznati srednjovekovni grad - Soko Grad (banjski). Osim puno istorije Sokobanja je poznata I po novootvorenim bazenima I spa centru u koji se nalaze u sklopu kompleksa Sokoterme.

 

Termin putovanja:
31.10.2020.godine

 

Program putovanja:
Polazak u 7h ispred Muzeja 25.maj - Kuća cveća iz Beograda / Polazak u 8h iz Velike Plane sa parkinga ispred hotela Moment i Mc. Donalds-a. Putovanje do Soko Banje sa usputnim panoramskim razgledanjem Bovanskog jezera. Dolazak u banju - razgledanje banje i slobodno vreme. Nastavak putovanja do Ozrena. Obilazak vodopada Ripaljka. Slobodno vreme. Polazak u popodnevnim satima. Putovanje do etno hotela Balaseviæ. Pauza. Putovanje do Velike Plane / Beograda. Dolazak u mesto polaska u veèernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA:

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ VELIKE PLANE

1.600 dinara

1.100 dinara

PLAĆANJE ARANŽMANA: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pre početaka aranžmana
ARANŽMAN RAÐEN NA BAZI 45 PLATIVIH OSOBA PO AUTOBUSU, MINIMUM 35 PLATIVIH OSOBA ZA POLAZAK IZ BEOGRADA!
20% popust za decu do 12. godina

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz na navedenoj relaciji po programu, autobusom turistièke klase,
Licencirani pratilac grupe,
Organizacioni troškovi putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Posebno osiguranje putnika
Individualne troškove

 

NAPOMENA:
Sigurni polazci iz Panèeva i Smederevske Palanke za minimum 15 uplaæenih aranžmana!
Za realizaciju izleta potrebno je minimum 20 prijavljenih putnika! Prijava prilikom rezervacije. Plaæanje ulaznica u autobusu!
Agencija zadržava pravo na otkaz ili pomeranje termina u sluèaju prijavljivanja nedovoljnog broja uèesnika najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje
Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu
Agencija zadržava pravo korekcije cena u sluèaju promena na deviznom tržištu
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugaèije usmene informacije o programu putovanja Prema zakonu o turizmu, član 79, za jednodnevne izleti (putovanja kraća od 24h),
nije obezbeðena zaštita u pogledu garancije putovanja

 

program pdf

Poslovnica Novi Beograd

Đorđa Stanojevića 11đ lokal 9

Radno vreme: 10 - 17h
Subotom: 09 - 15h

 

 011/ 6557012

 011/ 6557013

Poslovnica Velika Plana

Momira Gajica 1,

Radno vreme poslovnice: 09h-16h
Subotom: 09h-14h

 

 026 / 514-222, 514-776,

 026 / 514-598, 4150018 i 4150019,

 avio karte 026 / 4150017

Sve informacije na sajtu turističke agencije PLANA TOURS su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.