logo3

facebook sivinstagram siv

★★

Lokacija: Hotel "Babin Zub" na Staroj Planini na 1.577 m/nv, u gustoj bukovoj šumi, nalazi se u podnožju stenovitog vrha Babin zub (1.785 mnv) po kome je dobio ime. Zapadna strana ovog vrha, ispod koga se nalazi hotel, je karakteristična po vertikalnim odsecima stena sa visinom do 200m. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva.

U neposrednoj blizini hotela "Babin zub" nalazi se i planinarski dom "Midžor". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m. Udaljenosti do najvišeg vrha Stare planine Midžor je 8 km.

Usluga: PUN PANSION - buffet doručak, (kafa čaj) A la carte ručak & A la carte večera (Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge), POLUPANSION - buffet doručak, (kafa čaj) & A la carte večera; NOĆENJE SA DORUČKOM - buffet doručak (kafa čaj).

Sadržaj hotela: Hotel “Babin Zub” raspolaže smeštajnim kapacitetom od 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i dva apartmana, kao i recepcijom, restoranom sa 70 mesta, banket salom od 10 mesta i salom za sastanke od 40 mesta, skijašnicom i TV i kamin-salom. U hotelu je dostupan besplatan WIFI internet pristup. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i parking, kao i ograđeni teren za male sportove (odbojka, košarka) koji se koristi tokom leta.

Struktura soba: tuš, WC, grejanje, telefon, TV + radio, radni sto, wi/fi internet, pušačke i nepušačke sobe, mini bar u apartmanima (naplaćuje se posebno).