logo3

facebook sivinstagram siv

apartmani

Lokacija: Nalazi se na 1.580 metara nadmorske visine, ispod Babinog zuba.

Usluga: PUN PANSION - set menu (Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge), POLUPANSION - set menu (Početak usluge je večera, a doručak je kraj usluge), NOĆENJE SA DORUČKOM - set menu.

Sadržaj hotela: Sagrađen je 1951.godine, i od tada je više puta dograđivan i renoviran. Danas predstavlja moderan objekat na divnoj lokaciji sa svim udobnostima savremenog smeštaja. Raspolaže sa 60 ležajeva. Sobe su opremljene po visokim standardima. Planinarski dom radi tokom cele godine, a okruženje u kome se nalazi pruža mogućnosti za upražnjavanje raznih aktivnosti: šetnja, rekreacija, skijanje i drugi zimski sportovi.

Planinarski dom "Midžor" se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Babin zub". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m. Dozvoljeni su kućni ljubimci (pse i mačke) koji imaju najviše 10 kilograma - uz doplatu. Pored pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju Kamin sala, kao i terasa. Parking ispred objekta.

Sruktura soba: Raspolaže sa 14 soba sa 60 ležaja. Sve sobe imaju tuš, WC, grejanje, TV + radio, besplatan wi/fi internet u sobama i u svim javnim prostorijama.

 

Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.