apartmani

Konačište Sunce

  • noćenje sa doručkom

Lokacija: Konačište Sunce, smeštaj koji odiše tradicijom, kvalitetom i domaćinskom atmosferom, nalazi se u blizini Titove Vile, na samo 500m od hotela Palisad, 1km od jezera, 1,5km od centra. Hotel okružuje gusta borova šuma, koja pruža izuzetno prijatne uslove za boravak, odmor i uživanje. Gosti hotela mogu da uživaju u miru i tišini, opušteni u čarima prirodne lepote ove planine. Konačište Sunce je zadržalo tradicionalni duh Zlatibora, a istovremeno je savršen beg od savremene svakodnevnice u miran kutak naše najlepše planine. Najbliža prodavnica udaljena je samo 200m, a za goste koji dolaze sa decom, igralište i park su takođe udaljeni 200m od objekta.

Usluga: Noćenje sa droručkom.

Sadržaj hotela: Svim gostima na raspolaganju je recepcija 24/7, kao i udobni ambijent lobby bara koji se nalazi odmah pored recepcije. Otvoren od 09-22h, gostima pruža savršenu mogućnost opuštanja i odmora od svakodnevnih aktivnosti uz raznovrstan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a u letnjem periodu na raspolaganju je i bašta lobby bara.Restoran domaće kuhinje nalazi se na trećem spratu, kapaciteta 100 mesta, i pruža nezaboravan pogled na zlatiborske vrhove. Na meniju je širok izbor lokalnih proizvoda – kajmak, sir, pršuta i ostali nadaleko poznati specijaliteti Zlatiborskog kraja. Za goste hotela koji imaju pansionske pakete, doručak, ručak i večera se poslužuju po principu dnevnog set menija. Svim gostima hotela na raspolaganju je besplatan parking, pod video nadzorom, kao i besplatan pristup internetu (putem WI-FI mreže). Hotel nema lift.
Struktura soba: raspolaže standardnim dvokrevetnim 1/2, trokrevetnim 1/3 kao i porodičnim sobama (apartmanima) za smeštaj 4 do 8 osoba. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe imaju podno grejanje. Peškiri se menjaju na svaka 2 dana, a zamena posteljine je na 5 dana. Pristup internetu je moguć i koristi se bez naplate u svim sobama. U svim sobama se nalazi LCD TV uz besplatnu kablovsku televiziju.
STANDARDNA JEDNOKREVETNA SOBA: Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat, Kvadratura: 17m2,Francuski ili dva odvojena ležaja,LCD TV,Kablovska televizija WI-FI, Kupatilo sa tuš kabinom, Terasa, Kapacitet 1-2 osobe. Maksimalni kapacitet: jedna odrasla osoba i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju
STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA: Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat, Kvadratura: 17m2, Francuski ili dva odvojena ležaja, LCD TV, Kablovska televizija WI-FI, Kupatilo sa tuš kabinom, Terasa, Kapacitet 1-2 osobe, Predviđena za dve osobe (dve pune cene), Maksimalni kapacitet: dve odrasle osobe i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju.
STANDARDNA TROKREVETNA SOBA: Visoko prizemlje, prvi ili drugi sprat, Kvadratura: 22m2, Francuski i single krevet, ili tri odvojena kreveta, LCD TV Kablovska televizija, WI-FI, Kupatilo sa tuš kabinom, Francuski balkon ili terasa, Kapacitet 3 osobe
Trokrevetna soba (1/3) – Predviđena za tri osobe (minimum dve pune cene). Maksimalni kapacitet:
Dve odrasle osobe i jedno dete od 3 do 12 godina u sopstvenom ležaju
Dve odrasle osobe i jedno dete od 3 do 12 godina u sopstvenom ležaju i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju
Tri odrasle osobe
Tri odrasle osobe i jedno dete do 3 godine u zajedničkom ležaju
PORODIČNA SOBA - APARTMAN: Visoko prizemlje, prvi, drugi sprat, Kvadratura: 44m2, Dve odvojene spavaće sobe, LCD TV, Kablovska televizija, WI-FI, Jedno kupatilo sa tuš kabinom, Terasa ili francuski balkon osim apartmana na drugom spratu, Kapacitet 4 - 8 osoba. Previđena za minimum 4 osobe (minimum tri pune cene i jedno dete od 3 do 12 godina). Maksimalni kapacitet: šest odraslih osoba i dvoje dece od 3 do 12 godina.

 

 

 

Društvene mreže

facebook sivinstagram sivyoutube siv

Poslovnica Beograd

Nušićeva 21,

Radno vreme: 9 - 20h
Subota: 9 - 15h
Nedeljom: ne radimo

 

011/ 655-8668

011/ 655-8669

011/ 655-7014

 

Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Poslovnica Velika Plana

Momira Gajica 1,

Radno vreme: 9 - 20h
Subota: 9 - 15h
Nedeljom: ne radimo

 

026 / 4150018 i 4150019,

avio karte 026 / 4150017

 

office@planatours.rs

Prijava na naš newsletter
Ovo nije prijava za subagente